lördag 3 november 2012

Tänk, så otroligt olika man kan vara...

Jag köpte Amelia jul och fick nästan en chock när jag läste en artikel i den. Den handlar om Zarah som totalvägrar julen.
I mina ögon lät det helt vansinnigt, eftersom för mig är julen ett av det mest fantastiska man kan uppleva!! Men när jag började läsa artikeln så fick jag en förståelse till hennes inställning till julen.


För mig är julen en fantastisk tid med familjen och släkten, man umgås och äter tillsammans, myser tillsammans och ger varandra gåvor som man tänkt igenom och som man vill ge, inte för att man måste.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen ;) julen är en känsla, inte handlarnas jippo.
För mig är det jätteviktigt att julen inte blir ett stressmoment, där man rusar runt som en galning i jakt på den perfekta julklappen, utan att man kan känna en inre frid och en upprymdhet över julens fantastiska magi.

Så ser jag på julen, den mest fantastiska högtid som någonsin finns :D

-Bloggar i farten med min iPhone

2 kommentarer:

  1. Precis så ser jag också på julen, det ska inte vara stress och press och måsten utan man firar som man vill och bara njuter :)

    SvaraRadera
  2. Håller med, julen är en känsla och om olika inslag under julen blir ett måste och inte ett roligt måste, då ska man tänka sig för och skala bort det man kan.

    SvaraRadera