tisdag 27 november 2012

Paketinslagning...?

Har ni något speciellt tema på era paket?
Jag tänkte slå in mina i en speciell stil, lite kraftpapper, vita eller röda band (eller båda) och en snöflinga (har just beställt en ny Magnolia die som jag hoppas kommer snaaart!), lacksigill och jutesnören.
Jag är nog en sucker för vintage stuket på mina paket i år.

Hur har era paket sett ut tidigare år?
Som helt ny och grön julbloggare har jag aldrig fotat mina paket, men har gärna pysslat egna etiketter och gjort något kul med snörena.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag ”gissar” att du gillar julen... :) … så jag tänkte bara informera om att det i år finns en julkalender producerad oberoende av SVT.

  Jag har varit med och gjort den, och kalendern kommer du hitta på www.24dagar.se.

  Om du tycker det verkar intressant så får du gärna tipsa dina läsare, andra julälskare i din närhet, barn, föräldrar... Ja, alla som kan tänkas vara intresserade. :)

  Hoppas du tycker det verkar intressant. Ha det fint! :)

  SvaraRadera
 2. I år har det blivit enkla paket med olika mönstrade papper, har slagit in lite efterhand. Annars gillar jag precis som du vintage paket, tycker det är så snyggt! Något år har vi slagit in paketen i olika röda och vita papper. I år blir det som sagt blandad kompott.

  SvaraRadera
 3. Har sällan speciell stil på paketen, men i år har jag köpt lacksigill för första gången ever och ett speciellt gammeldags papper! Extra kul att slå in klapparna i år :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har varje år ett tema på julklapparna och alla slås in på samma sätt. I år är det med inspiration av polkagrisar, randigt papper och randigt tygsnöre, sen ska jag knyta fast en polkagris käpp på varje, förra året var det snö, då var papperet vitt och snöret var vitt "fjädrigt" och sen hängde jag en silver julkula på varje där jag skrev namnet på den som skulle få paketet, tycker det är minst lika skoj att slå in paketen som att köpa och ge dem. :)
  Mysig blogg du har :)
  Välkommen att kika in på min sida.

  SvaraRadera