söndag 8 september 2013

Jag lääängtar efter julmyset!

Jag sitter ofta på Google för att hitta bildinspiration och fina juldukningar. Allt detta googlande gör att jag längtar gaaalet mycket efter julen. Jag hoppas att tiden går fort nu så jag får pynta, baka och pyssla.

I år kommer jag att göra alla julklapps etiketter själv, jag gillar verkligen att pyssla. Jag är kortmakare i grunden och gör alltid egna julkort, tyvärr så har min pysellusta varit borta väldigt länge och det kändes så jobbigt! Men under våren så fann jag project life. Det är ett sätt att enkelt pyssla och för mig så har det varit toppen! Det har väckt lite pyssellusta och nu längtar jag verkligen efter att få göra mina jultags! (som tur är har jag ett gäng med julkort som jag kan skicka till mina vänner i år... så jag behöver inte än sitta med julkorten!)

Under sommaren och hösten har jag samlat en hel del kottar som jag ska ha till juldukningen och till en krans, jag älskar de stora, fina kottarna som vår lilla tall I Lyllebo (vårat sommarhus) ger oss!


Jag läser i era julbloggar att en del av er redan smakat på julglögg, snaps och spanat in julgranar! TACK snälla ni för att ni delar med er av er jul-laddning! Jag älskar att läsa om sådant som ni är med om. Jag har kvar lite glögg i skåpet, undra om jag ska... dricka lite...? Då vore det nog det tidigaste glöggdrickandet :)

6 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med dig vill också att tiden ska gå fort nu är så sugen på att börja pynta och julbaka :-)

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med dig vill också att tiden ska gå fort nu är så sugen på att börja pynta och julbaka :-)

  SvaraRadera
 3. Jag längtar också jättemycket efter julen nu, kan vi inte hoppa över någon månad i höst..

  SvaraRadera
 4. Ja, nu börjar det kännas att julens tankar tar över mer och mer :) Jag vet inte om jag längtar ännu.. eller jooo, det vore väl konstigt annars. Men vill ha höstrusk först! Vi har haft finväder hela sommaren och hösten, och nu längtar jag faktiskt till regnet först och främst :)

  SvaraRadera
 5. Jag gjorde också egna juletiketter ett år, de blev jättesnygga men det tog en väldig tid vilket inte gjorde så mycket eftersom jag ändå var mammaledig, nu när jag jobbar igen måste jag nog prioritera annat. Men de tär klart, börjar man redan nu så behöver man ju bara göra ett par etiketter i veckan och då borde det inte vara några problem.

  SvaraRadera
 6. Sv: men så underbart! hur mycket snö föll? Min bror blir helt överentusiastisk bara för att han får spårsnö där borta när han ska jaga älg, men det dröjer nog ett tag till det fäster på marken? :))

  SvaraRadera