söndag 13 oktober 2013

Ny julservis

Nu börjar det dra ihop sig till jul igen!
I slutet på 2o12 så slog jag till på en julservis när Fyrklövern hade ett julerbjudande (som gick ut den 31:a dec, jag beställde den 30:e... för att sedan se att samma erbjudande bara omvandlades till ett vårerbjudande, men what the heck! Huvudsaken jag fick den underbara servisen!!)

Man fick 2 mattallrikar och 2 förrättstallrikar och två små skålar för 1 kr!! I januari, några dagar efter att jag fått hem mina tallrikar, så ringde de från Fyrklövern och jag fick olika erbjudanden. Det hela slutade med att jag beställde hem hela servisen med tallrikar och 12 glas som jag sedan kompletterade efter några veckors betänketid med koppar, fat och assietter som anlände i mars nångång. Gissa om jag gärna ha velat ha jul då... mitt i påsken, tuppar och choklad. Där låg min fina julservis, ååååh vad det kändes i jultarmen! Ja, längtan blev så stor att jag satte mig och såg på polarexpressen!

Jag såg det som ett kanonerbjudande som jag inte kunde missa när jag så länge tänkt på att inhandla en julservis! Fast jag skrattar lite åt mig själv, jag tyckte Dollars tallrikar var dyra... och vad blev detta då?!!? Billigare -njä inte direkt! Har ni någon julservis?


Jag är ju lite som ett barn, så därför valde jag disneys julservis, den är verkligen vacker!
Jag lovar att visa en provdukning så snart jag hinner (och det blir legitimt att julduka :D )


7 kommentarer:

 1. Jag har samma som dig :) Men bara till sex personer än så länge plus två ljusstakar. Den är så fin! Fast jag är lite sugen på Rörstrands Star Fluted Christmas (tror jag den heter... :) )

  /Emma
  Julifjallen.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Royal Copenhagen var det visst ;)

   Radera
 2. AHH! Jag är officiellt SJUKT avundsjuk. :D Har verkligen spanat på den servisen de senaste 5 åren men varit för snål. Nu blev jag ännu mer suktad! Skatta dig som one happy camper;)

  SvaraRadera
 3. Åh jag har velat ha den servisen så länge jag kan minnas, sedan jag var barn typ. Tyvärr har jag inte kunnat motivera för min man varför vi skulle ha en julservis som används så sällan i vårt redan överfulla hus. Får väl bli när barnen flyttar hemifrån och vi får mer förvaringsutrymmen.

  SvaraRadera
 4. Vi har nog ingen julservis! Ingen som är speciellt julig iafl. Vi använder alltid vita tallrikar och tillbehör på julbordet, från "finservisen" som tas fram vid speciella tillfällen :)

  SvaraRadera
 5. Härligt med en julservis, Camilla! Jag får nog lov att skaffa nytt kök först med mycket mer utrymmen ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag har ingen regelrätt julservis, däremot en präktig samling jultallrikar i blåvitt porslin (avsedda att hängas på väggen egentligen) som plockas fram och äts på varje jul!

  SvaraRadera